انصارالله: امارات یک ابزار آمریکایی-صهیونیستی علیه ملت‌های عربی است دستور ترامپ برای ازسرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای نتانیاهو: حماس را به زانو در می‌آوریم رایزنی سفیر اندونزی در تهران با سخنگوی وزارت امور خارجه ایران سازمان ملل: گزارش‌ها در مورد کشتار ۱۰۰ فلسطینی در غزه، وحشتناک است سرایا القدس: عملیات ما در کرانه باختری متوقف نخواهد شد جنجال در دادگاه عالی اسرائیل هنگام بررسی خدمت نظامی حریدی‌ها درخواست سازمان همکاری اسلامی برای برقراری آتش‌بس در سودان قطر: ایران حق دارد برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز خود را توسعه دهد گروسی: تسریع غنی‌سازی اورانیوم را در ایران مشاهده نکردیم الجولانی در ریاض با بن سلمان دیدار کرد معاون ترامپ: اقدام کنست اسرائیل در الحاق کرانه باختری، احمقانه بود حماس: از جانب ما هیچ نقض آتش‌بسی صورت نگرفت پنتاگون: از اروپا خارج نشده‌ایم غریب آبادی: چالشی نسبت به بازگشت اتباع افغانستانی گزارش نشده است

سالیوان: از اول سپتامبر دیگر در افغانستان سفارت نداریم

مشاور امنیت ملی آمریکا گفت که این کشور از ابتدای سپتامبر (10 شهریور) دیگر در افغانستان سفارت ندارد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۴ - ۰۷ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 August 29
کد خبر: ۱۰۰۲۵۵

به گزارش راهبرد معاصر «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی آمریکا روز یکشنبه خبر داد که این کشور از ابتدای ماه سپتامبر (10 شهریور) دیگر در افغانستان سفارت نخواهد داشت.

وی که با شبکه خبری «سی‌بی‌اس» مصاحبه می‌کرد، افزود: «در حال بررسی انجام حملات دیگر علیه داعش در افغانستان هستیم».

 

مشاور امنیت ملی آمریکا مدعی شد که واشنگتن قادر به مقابله با تروریسم در افغانستان بدون حضور نظامی در این کشور بوده و گروه‌های تروریستی در افغانستان توانایی انجام حملات در خارج از این کشور را ندارند.

سالیوان اضافه کرد که طالبان به صورت پنهانی به آمریکا اعلام کرده که پس از ضرب‌الاجل 31 آگوست (9 شهریور) نیز اجازه ایجاد گذرگاه امن برای خروج شهروندان آمریکایی از افغانستان را خواهد داد.

 

«آنتونی بلینکن» مشاور امنیت ملی آمریکا نیز امروز در مصاحبه‌ای گفت که 300 شهروند آمریکایی اعلام کرده‌اند که خواستار خروج از افغانستان بوده و در تلاش برای کمک به آنها برای رسیدن به فرودگاه هستیم».

طولانی‌ترین جنگ آمریکا، جنگ و اشغالگری دو دهه‌ای در دوران چهار رئیس‌جمهور این کشور که به بهانه حملات ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ آغاز شد، در نهایت بعد از صرف هزینه‌ای سرسام‌آور و از دست رفتن ده‌ها هزار جان، این روزها به پایان خود نزدیک می‌شود.

 

آمار رسمی دولت آمریکا هزینه صرف شده از زمان آغاز جنگ افغانستان را حدود ۸۸۷ میلیارد دلار برآورد می‌کند اما پروژه «هزینه‌های جنگ» دانشگاه براون تخمین زده که هزینه کلی این جنگ ۲.۲۶ تریلیون دلار بوده است. صرف هزینه بالغ بر دو تریلیون دلار در ۲۰ سال گذشته به معنی صرف مبلغ ۳۰۰ میلیون دلار در روز به مدت دو دهه در این جنگ است.

طبق داده‌های پروژه هزینه‌های جنگ در دانشگاه براون که هزینه‌های پنهان جنگ‌های پس از ۱۱ سپتامبر را مستند می‌کند، از سال ۲۰۰۱ تا نیمه ماه آوریل امسال، بیش از ۲۴۱ هزار نفر در نتیجه مستقیم جنگ افغانستان کشته شده‌اند که شامل دست‌کم ۷۱ هزار و ۳۴۴ غیرنظامی می‌شود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار