سالیوان: از اول سپتامبر دیگر در افغانستان سفارت نداریم-راهبرد معاصر
پوتین: درحال تولید انبوه سامانه موشکی اورشنیک هستیم فواد حسین: تهدید‌های آشکاری از سوی رژیم اسرائیل علیه عراق وجود دارد نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام

سالیوان: از اول سپتامبر دیگر در افغانستان سفارت نداریم

مشاور امنیت ملی آمریکا گفت که این کشور از ابتدای سپتامبر (10 شهریور) دیگر در افغانستان سفارت ندارد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۴ - ۰۷ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 August 29
کد خبر: ۱۰۰۲۵۵

به گزارش راهبرد معاصر «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی آمریکا روز یکشنبه خبر داد که این کشور از ابتدای ماه سپتامبر (10 شهریور) دیگر در افغانستان سفارت نخواهد داشت.

وی که با شبکه خبری «سی‌بی‌اس» مصاحبه می‌کرد، افزود: «در حال بررسی انجام حملات دیگر علیه داعش در افغانستان هستیم».

 

مشاور امنیت ملی آمریکا مدعی شد که واشنگتن قادر به مقابله با تروریسم در افغانستان بدون حضور نظامی در این کشور بوده و گروه‌های تروریستی در افغانستان توانایی انجام حملات در خارج از این کشور را ندارند.

سالیوان اضافه کرد که طالبان به صورت پنهانی به آمریکا اعلام کرده که پس از ضرب‌الاجل 31 آگوست (9 شهریور) نیز اجازه ایجاد گذرگاه امن برای خروج شهروندان آمریکایی از افغانستان را خواهد داد.

 

«آنتونی بلینکن» مشاور امنیت ملی آمریکا نیز امروز در مصاحبه‌ای گفت که 300 شهروند آمریکایی اعلام کرده‌اند که خواستار خروج از افغانستان بوده و در تلاش برای کمک به آنها برای رسیدن به فرودگاه هستیم».

طولانی‌ترین جنگ آمریکا، جنگ و اشغالگری دو دهه‌ای در دوران چهار رئیس‌جمهور این کشور که به بهانه حملات ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ آغاز شد، در نهایت بعد از صرف هزینه‌ای سرسام‌آور و از دست رفتن ده‌ها هزار جان، این روزها به پایان خود نزدیک می‌شود.

 

آمار رسمی دولت آمریکا هزینه صرف شده از زمان آغاز جنگ افغانستان را حدود ۸۸۷ میلیارد دلار برآورد می‌کند اما پروژه «هزینه‌های جنگ» دانشگاه براون تخمین زده که هزینه کلی این جنگ ۲.۲۶ تریلیون دلار بوده است. صرف هزینه بالغ بر دو تریلیون دلار در ۲۰ سال گذشته به معنی صرف مبلغ ۳۰۰ میلیون دلار در روز به مدت دو دهه در این جنگ است.

طبق داده‌های پروژه هزینه‌های جنگ در دانشگاه براون که هزینه‌های پنهان جنگ‌های پس از ۱۱ سپتامبر را مستند می‌کند، از سال ۲۰۰۱ تا نیمه ماه آوریل امسال، بیش از ۲۴۱ هزار نفر در نتیجه مستقیم جنگ افغانستان کشته شده‌اند که شامل دست‌کم ۷۱ هزار و ۳۴۴ غیرنظامی می‌شود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر